Modele draperii balcon

Draperii care pot bloca pana la 100% p ătrunderea luminii gamă largă de perdele și perdele vitraj perdele Gata confecționate la mărime, pratique, soin pot fi manevrate ușor draperii spectaculoase, DIN catifea sau Bumbac, Cu imprimeu bogat. Rezistente la uzură, draperiile disponibile en ligne la Retro Boutique pot fi folosite la tapiţarea banchetelor şi a scaunelor sau, completându-le, puteţi croi feţe pentru pernele décoratif aşezate PE canapeaua DIN Living. Le puteţi achiziţiona printr-un singur clic, fără bătăi de Cap, iar Noi VI le vom aduce la uşă-tot ce vă rămâne de făcut este să vă bucuraţi de ele. Cum ferestrele fiecărei cas sunt diferite, puteţi comanda en ligne exact cantitatea de matériel de Care aveţi nevoie. La Cerere, oferim şi Serviciul de croitorie. Misiinaire Laminam este producerea de placi ceramice de mari suprafete si grosime minima. Ace… Draperie Flori Mac Roșu Bumbac appoline 135×250 cm conditii: 50% Avans si 50% la livrare (sau montaj, daca se doreste). DIN tabelul PDF, disponibil pentru descarcat pe link-ul de mai jos, se alege dimensiue, pentru exemplul nostru am ales de la 551 la 600 cm.

pretul pentru o Sina Glydea de aceasta dimensiune este de 595,00 Euro + TVA pentru sistemul cu strangere intr-o parte si de 615,00 Euro + TVA pentru strangere en ambele parti. Termen de livrare: CIRCA 35 zile de la Plata avansului. -€26,00 Euro + TVA pentru o telecomanda Somfy sau tot 26, 00 Euro + TVA pentru un buton Somfy (daca se doreste, pot fi folosite mai multe butoane sau telecomenzi pentru aceeasi Sina), Mostra Noastra de la showroom poate fi actionata atat cu telecomanda, cat si cu butonul; butonul este Wireless, Cu baterie, nu are nevoie de Fire, poate fi Montat oriunde ne puteti contacta folosind formularul de contact sau informatiile de contact alaturate. . Total produse: 615, 00 + 50, 70 + 26, 00 = 691, 70 euro + TVA, Exclusiv masuratori si montaj, care sunt optionale si Costa in plus 15% DIN valoarea produselor, respectiv Euro + TVA. Desigur, draperiile sau perdelele nu le livram Noi si nu sunt incluse in pret. clientilor interesati, Cu posibilitati financiare, le Punem la dispozitie sisteme Glydea, sine (galerii) electrice pentru draperii, perdele sau Cortine pentru sali de spectacole. Glydea este un produs de Buna calitate, haute si rezistent. Motorul poate ActionA draperii cu grossit de pana la 60 kg. Fiecare Carlig (calaret) poate SUSTINE o greutate maxima de 1,5 kg.

In tabelul cu preturi este mentionat si numarul de calareti chacun lungimii unei sine. Atentie la aceste informatii, sunt foarte importante pentru calcularea sarcinii maxime suportate de un sistem! Daca doriti, de exemplu, o Sina cu lungimea de 10 metri, Dar grossit draperiei este mai mare de 60 kg, atunci va fi nevoie de doua sine de 5 m fiecare. La fel, daca grossit unei draperii este mai mica de 60 kg, Dar sarcina per Carlig (calaret) va fi mai mare de 1,5 kg, atunci va fi nevoie de doua sine in loc de una.

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.